"Ik vind het heerlijk om te rekenen en er is constant overleg met mijn collega’s. Het contact met de klanten vind ik ook erg leuk. Samen zoeken we telkens weer naar de optimale oplossing.”
Tineke Gerrits
Technisch Commercieel Medewerker

"Het is mijn taak om op tijd een volledige offerte uit te brengen die voldoet aan de vraagspecificatie van de klant."

Tineke werkt met veel plezier op de commerciële afdeling van Haitsma BEton. Samen met haar collega's verzorgt ze elke dag offerteaanvragen voor heipalen. 

“Aanvragen voor heipalen komen als eerste bij mij binnen. Vanaf dat moment begint voor mij de uitdaging om in korte tijd een goede offerte uit te brengen. Maar we kunnen natuurlijk geen wonderen verrichten. Vaak is maatwerk nodig en moet onze constructeur eerst aan het rekenen Steeds vaker wil men echter ook gelijk de levertijd weten. Je merkt dat de economie weer aantrekt en de tijdsdruk op projecten toeneemt. Het komt steeds vaker voor dat men de palen al binnen twee weken na de aanvraag de grond in wil kunnen slaan.

Ondanks de permanente tijdsdruk heb ik veel plezier in mijn werk. Ik vind het heerlijk om te rekenen en er is constant overleg met mijn collega’s. We zitten dicht bij elkaar, zodat we snel kunnen schakelen. Het contact met de klanten vind ik ook erg leuk. Samen zoeken we telkens weer naar de optimale oplossing.”