Wij hebben de grootste malcapaciteit van Nederland!
Klaas Ellens
Accountmanager

Sinds 9 jaar werkt Klaas bij Haitsma Beton. "Geen enkele parkeergarage is hetzelfde."

Na een carrière als Constructeur bij een aantal ingenieursbureaus en een gemeente, is Klaas sinds 2011 niet meer weg te denken op de afdeling Verkoop bij Haitsma. 

"Een compleet casco voor een parkeergarage, een turn-key tribune of slimme oplossingen in de utiliteitsbouw. Haitsma Beton is in veel interessante en uitdagende projecten betrokken. Om een project succesvol te maken houden wij ervan om vroegtijdig in een ontwerp betrokken te raken. De aspecten die onze processen goedkoper maken kunnen we inbrengen in het ontwerp. Zo is geen enkele parkeergarage hetzelfde. Juist daar ligt onze kracht: 'Van een niet standaard ontwerp een efficient en waar mogelijk standaard ontwerp maken'.

Het standaardiseren hebben we tevens toegepast bij onze tribune elementen en tribunes. De ontwerpen die tot stand komen in onze samenwerking (tribune-bouw.nl) zijn gevoed vanuit onze standaard tribune element. Zoveel mogelijk hetzelfde en toch elke keer een uniek ontwerp creëren.

Een ander sterk punt van ons bedrijf is dat we een enorme productiecapaciteit hebben. Zo zijn we in staat om in een zeer korte tijd een complete parkeergarage of grote tribune te produceren. Wij hebben de grootste malcapaciteit van Nederland!"